Športno društvo nudi svojim članom ukvarjanje z raznovrstnim športom tako v poletnem kot zimskem času. Poleti se predvsem ukvarjamo s kolesarstvom, pohodništvom ter raznimi igrami in tekmovanji na prostem medtem ko pozimi izvajamo rekreacije v telovadnicah in sicer na Prvi OŠ Slovenj Gradec, Pamečah, Gimnaziji Slovenj Gradec in Srednji ekonomski šoli ter v telovadnici POŠ Sele-Vrhe. Tukaj se najde rekreacija za vsakogar saj nudimo: nogomet, košarko, badminton, namizni tenis, aerobiko, streljanje z zračno puško in druge športne dejavnosti. Hkrati pa izvajamo tudi rekreacijo kegljanja na kegljišču v Slovenj Gradcu.

Več o tem si lahko preberete v zavihku "rekreacija", kjer boste našli tudi nosilce posameznih rekreacij in pri katerih se lahko za posamezno rekreacijo prijavite.

NOVO: prispevek članov za rekreacijo možno tudi preko nakazila. O tovrstnem plačilu je potrebno predhodno povprašati organizatorja rekreacije oziroma na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. !

Če pa se ne boste našli v katerikoli panogi in bi se želeli rekreirati na način, ki ga mi nismo uvrstili v naš seznam, nam to javite in ob zadostnem število prijav bomo uredili tudi to!