• 21. tradicionalni pohod

  Na Uršljo goro

 • Tekmovanje v pikadu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v nogometu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
 • Turnir v taroku

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

02_RSL.PNG05_NikoSketaX100_.png04_BHS.png7_Kozamurnik.png9_LoparjiX100.png8_Triglav.png01_Gallus.PNG10_Logotip_Gasper.png6_GraciciX100.png
Kegljanje v mešanih dvojicah

Dne 20.05.2019 je potekal interni turnir v kegljanju za pare članov ŠD Sele Vrhe. Udeležilo se ga je 8 parov oziroma 16 članov in članic.

Tekmovanje je potekalo po sistemu 120 metov na polno brez čiščenja. Zmaga pripadla paru Saša in Andrej Tominc s podrtimi 655 keglji, drugo mesto sta si priborila par s Jadran in Maja Železnik s podrtimi 644 keglji ter tretje mesto sta zasedla Jože in Petra Senica podrtimi 609 keglji.

Vsem skupaj čestitam za osvojene rezultate in se vam zahvaljujem za udeležbo ter vam želim še veliko športnih uspehov na ostalih področjih.

Preberi več
Košarka 2019

V soboto, dne 30. 3. 2019, se je v telovadnici Prve OŠ Slovenj Gradec odvijal interni turnir ŠD Sele - Vrhe v košarki, na katerem se je skupno zbralo zelo lepo število udeležencev in sicer 16.

S pomočjo zanimivega, vsem dobro poznanega pred vsem pa preizkušenega sistema, ki smo ga malo nadgradili, tako da smo določili nosilce ekip smo izžrebali 4 ekipe, ki so se pomerile med seboj.     Prvo izžrebana ekipa z drugo in tretje izžrebana ekipa z četrto na dva koša po 10 minut. Potem smo spet izvedli žreb in zadevo ponovili, tako da je vsak od sodelujočih v dobrih dveh urah odigral 5 napornih tekem. Tekme so potekale v športnem duhu, seveda pa brez pozitivnega naboja tekmovalnosti ne gre, ker je po eni strani tudi prav. Saj vsi radi zmagujemo….. Najbolj pomembno pa je, da smo turnir zaključili brez nepotrebnih poškodb in da smo se po končanih »borbah« okrepčali in malo podružili.

Na koncu smo dobili najboljše. Letos je slavil, Boštjan NOVAK, ki je edini dosegel vseh 5 zmag. Za ostala mesta pa je bilo tekmovanje zelo izenačeno, saj je zaradi istega števila zmag odločala koš razlika. Drugo mesto je osvojil Dejan ROŠER, tretje mesto pa Dušan Klemenčič. Vsem dobitnikom medalj iskrene čestitke, ker pa je košarka kolektivna igra, imamo tudi vsi ostali nekaj zaslug pri osvojenih medaljah.

Preostali rezultati: KOŠARKA 2019

 

Preberi več
Streljanje z zračno puško

Dne, 18. marca 2019, se je na strelišču v Slovenj Gradcu odvijal interni turnir v streljanju z zračno puško. Turnirja se je udeležilo 9 članov, 9 članic , 2 mladinca in ena mladinka, skupno torej 21.


V kategoriji člani je zmagal Milan Rebernik (159), na drugo mesto se je uvrstil Dušan Klemenčič (150) in na tretje mesto Živko Lužnik (129) ter Boštjan Klemenčič, ki sta si to mesto delila z istim izkupičkom.


Pri članicah je zmagala Irena Klemenčič (124). Drugo uvrščena Darja Dornik Berdnik (122) je za sedem krogov premagala Anjo Friškovec (115), ki je pristala na tretjem mestu.


Med mladinci je zmagal Matjaž Rebernik (141), drugi je bil Timotej Klemenčič (92).


V kategoriji mladinke je sodelovala samo ena udeleženka Lana Klemenčič (73).

Preostali rezultati so vidni s klikom na naslednjo povezavo: REZULTATI 2019.

Preberi več
Tarok/remi 2019

 

V petek, 15. marca 2019, smo na Kmečkem turizmu Klevž izvedli turnir v kartanju za tekmovanje najšportnika v letu 2019. Turnir se je pričel ob 18.00 uri in trajal vse do polnoči. Razdeljen je bil na dva dela; v prvem delu so bile kvalifikacije za finalne borbe. Trije najboljši so se v drugem delu borili za prva tri mesta ostali pa za preostala mesta. Tekmovanje je bilo napeto vse do konca, saj so bile razlike majhne in rezultati nejasni do zadnje igre.


Na koncu so udeleženci dosegli naslednja mesta.

Moški so tekmovali v taroku:

 1. mesto: Dušan Klemenčič
 2. mesto: Jože Senica       
 3. mesto: Marjan Štaleker    
 4. mesto: Franc Rotovnik       
 5. mesto: Jadran Železnik             
 6. mesto: Peter Hartman    
Preberi več
Turnir v kegljanju 2019

Dne 11.03.2019 je potekal interni turnir v kegljanju za člane ŠD Sele Vrhe.  Udeležilo se ga je 24 članov in članic ter mladincev in mladink.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Franc Volf s podrtimi 354  keglji, drugo mesto Bojan Navodnik s 350 podrtimi keglji in tretje mesto Jadran Železnik s 348 podrtimi keglji.  Najbolje od vseh je sicer odmetal Tone Garb s kar 356 podrtimi keglji (izven konkurence), za kar mu čestitamo in ga vabimo spet naslednje leto med nas.

Pri članicah so se najbolje odrezale s prvim mestom Mirjana Rotovnik s 317 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojila Aleksandra Tominc s 294 podrtim keglji ter tretjo mesto  Nataša Rebernik s 293 podrtimi keglji.

Člani in članice so med seboj imeli le majhne razlike. Kar me zelo veseli je, da igralci, ki se udeležujejo rekreacije z leti lepo napredujejo v znanju, seveda prav tako članice.

Med mladinci so si prva tri mesta razdelili Timotej Klemenčič s  261 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojil Matjaž Rebernik s 255 podrtimi keglji ter tretjo Aleksej Klemenčič s 246 podrtimi keglji.

Med mladinkami je nastopila samo Laura Gams in si tako avtomatsko zagotovila prvo mesto s podrtimi 117 keglji.

Preberi več
3. turnir do 15 let

 

ŠD Sele-Vrhe je to soboto, 9. 3. 2019, v telovadnici OŠ Muta organiziralo 3. turnir do 15 let s presenetljivo visoko udeležbo (78 udeležencev iz večjih badminton klubov iz celotne Slovenije). Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalke in tekmovalci iz koroške in sicer iz domačega društva ŠD Sele-Vrhe ter BK Karizma.

Posebej ponosni smo na prikazano igro Kare ZORMAN (ŠD Sele-Vrhe), ki se je kot edina med tekmovalkami in tekmovalci iz koroške prebila vse do četrtfinala, kjer pa jo je zaustavila Špela ALIČ (BK Olimpija) - na koncu prva med dekleti do 15 let.

V igri posamezno je pri fantih zmagal Mark Koroša (BK Kungota), drugo mesto je osvojil Kevin Lin Lenarčič (BK Medvode) in tretje mesto Jaka Perič Marovt (BK Medvode).

Kot smo že omenili je pri dekletih prvo mesto osvojila Špela Alič (BK Olimpija), ki je v finalu premagala Anjo Jordan (BK Ljubljana). Tretje mesto je pripadalo Lini Pipan (BK Medvode).

V igri dvojic sta Kevin Lin Lenarčič in Jaka Perič Marovt iz BK Medvode slavila pri fantih, drugo mesto sta osvojila Maj Babnik in Jan Krumpak iz BK Bit, tretje pa David Gabor (BK Mladost) in Mark Koroša (BK Kungota).

Pri dekletih sta slavili Špela Alič (BK Olimpija) in Lina Pipan (BK Medvode), drugi sta bili Nika Bedič (BK Mladost) in Anja Jordan (BK Ljubljana) ter tretji Katarina Kevo (BK Brežice) in Kim Matovič (BK Konex).

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem ter njihovim trenerjem se zahvaljujemo za udeležbo na turnirju!

Posebna zahvala Športni zvezi Muta, ki je omogočila tekmovanje ter pomagala pri sami izvedbi!

 

Preberi več

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Ni dogodkov