• 21. tradicionalni pohod

    Na Uršljo goro

  • Tekmovanje v pikadu

    Interni turnir

  • Tekmovanje v nogometu

    Interni turnir

  • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
  • Turnir v taroku

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

04_BHS.png05_NikoSketaX100_.png9_LoparjiX100.png7_Kozamurnik.png02_RSL.PNG8_Triglav.png01_Gallus.PNG6_GraciciX100.png10_Logotip_Gasper.png
Športni vikend CŠOD Cerkno 2024

CŠOD Cerkno se nahaja v osrčju kraja Cerkno in je 10 kilometrov oddaljen od smučarskega centra Cerkno. Smučarski center Cerkno leži na Črnem Vrhu na nadmorski višini 1291 m in se razprostira na cca. 70 hektarjih površin. Zaradi sorazmerno novih smučarskih naprav velja za eno najmodernejših smučišč v Sloveniji.

SmucisceCerkno2023

V letošnjem letu bomo organizirali zimski športni vikend v CŠOD Cerkno, ki bo potekal od petka, 9. februarja, do nedelje, 11. februarja 2024.

Prijave zbiramo v elektronski obliki do 3. januarja 2024 na naslednji povezavi: CŠOD CERKNO 2024.

Preberi več
CŠOD Lipa 2023

Lipa

Tudi v letu 2023 naše društvo organizira trodnevni športni vikend v enem izmed domov CŠOD. 

V letošnjem letu bo športni vikend organiziran od petka, 25. avgusta, do nedelje, 27. avgusta 2023.

Za tokratno destinacijo smo v upravnem odboru društva izbrali CŠOD dom Lipa (klikni: informacije o domu).

Prijave zbiramo preko elektronske prijave (klikni: ELEKTRONSKA PRIJAVA) ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do sobote 15. julija 2023.

 

Preberi več
Turnir v kartanju 2023

V petek, 24.2.2023 je na kmečkem turizmu Klevž potekal tradicionalni turnir v kartanju. Tekmovanje je potekalo v dveh kategorijah tarok in remi. V obeh kategorijah se je tokratnega turnirja udeležilo po 7 igralcev, skupno torej 14. V prijetni družbi smo preživeli zelo sproščen in družaben turnir.

kartanje

Seveda brez tekmovalnega naboja ni šlo. Tekmovanje je potekalo v dveh delih: v prvem delu smo izvedli predtekmovanje in sicer v dveh skupinah v vsaki kategoriji, prav tako tudi v drugem finalnem delu. V prvem delu smo člane posamezne skupine naključno žrebali, v drugi finalni del pa smo se tekmovalci porazdelili glede na rezultate v predtekmovanju; najboljši trije so igrali v skupini za mesta od 1 do 3, ostali pa v drugi skupini za mesta od 4 do 7.

Rezultati v skupini remi so bili sledeči:
1. mesto: Petra Senica
2. mesto: Dominika Štaleker
3. mesto: Irena Klemenčič

remi

V skupini tarok pa so bili razultati sledeči:
1. mesto: Marjan Štaleker
2. mesto: Jadran Železnik
3. mesto: Bruna Pajenk

tarok

Vabljeni, da se turnirja v kartanju udeležite naslednje leto kjer si želimo še več druženja in tekmovalcev.

Vodji tekmovanja:
Petra Senica in Dušan Klemenčič

Preberi več
Športni vikend CŠOD Bohinj 2022

 

cšod bohinj

Kot vsako leto do sedaj, tudi v letu 2022 naše društvo organizira trodnevni športni vikend v enem izmed domov CŠOD. 

V letošnjem letu bo športni vikend organiziran od petka, 26. avgusta, do nedelje, 28. avgusta 2022.

Za tokratno destinacijo smo v upravnem odboru društva izbrali CŠOD dom Bohinj (klikni: informacije o domu).

Prijave zbiramo preko elektronske prijave (klikni: ELEKTRONSKA PRIJAVA) ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do četrtka 7. julija 2022.

 

Preberi več
Športni vikend CŠOD Kranjska gora 2021

V letošnjem letu se je UO ŠD Sele-Vrhe odločil, da bomo organizirali športni vikend v CŠOD Kranjska Gora, ki bo potekal od petka, 20. avgusta, do nedelje, 22. avgusta 2021. 

csod-kranjska-gora

 

V CŠOD Kranjska Goro sicer že nekaj let tradicionalno organizramo zimski športni vikend, že nekaj let pa je aktualna tudi ideja, da bi ta kraj obiskali v poletnem času. Ker je letos zimski športni vikend zaradi epidemioloških razmer odpadel, je torej idealen čas za poletni obisk tega čudovitega gorskega letovišča (klikni: informacije o domu, CŠOD na FB in aktualno o Kranjski Gori).

 

  Prijavi se s klikom na: PRIJAVA ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do torka 20. julija 2021.

Preberi več
Športni vikend Počitniški dom Fiesa 2020

PD-FiesaTudi v letošnjem letu kljub nekoliko neugodnejšim razmeram za letovanje poskuša naše društvo organizirati poletni športni vikend, ki bo potekal od petka, 21. avgusta, do nedelje, 23. avgusta 2020. Tokat smo se odločili za nekoliko večjo spremembo, saj po dolgem času poletni športni vikend ne bo potekal v CŠOD domu, pač pa v Počitniškem domu MO Slovenj Gradec, ki se nahaja v Fiesi (klikni: informacije o domu).

Glavni razlog za spremembo lokacije je želja društva, da v letošnjem letu, ki je obarvan s Covid-19 razmerami poskušamo zainteresiranim članom zagotoviti letovanje na morju, kar pa v okviru CŠOD-ja letos zaradi prezasedenosti ustreznih kapacitet ne bi bilo mogoče.

Preberi več

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Ni dogodkov