• 21. tradicionalni pohod

  Na Uršljo goro

 • Pikado 2017

  Interni turnir

 • Nogomet 2017

  Interni turnir

 • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
 • Turnir v taroku 2017

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

01_Gallus.PNG11_Kozamurnik.png08_Comtron_png.png06_PosodobiSe.PNG09_NikoSketaX100_.png10_GraciciX100.png13_MobiljeX100.png03_RSL.PNG04_Pisarna.png02_SlikopleskBerlic.PNG07_BHS.pngzavarovalnica-triglav.png05_UZVZDx100.png
Šah 2018

V sredo, 2. januarja 2019, smo na domačiji Breznik izvedli prestavljeni šahovski turnir za tekmovanje za najšportnika v letu 2018. Tudi letošnjega turnirja so se udeležili predstavniki v vseh kategorijah. Predvsem so nas letos prijetno presenetili mlajši člani, ki so se udeležili turnirja v enakem številu kot starješi.

 1. mesto: Franc Rotovnik             Doseženih točk: 5     
 2. mesto: Dušan Klemenčič          Doseženih točk: 4
 3. mesto: Boštjan Klemenčič        Doseženih točk: 3
 4. mesto: Boštjan Hartman          Doseženih točk: 2
 5. mesto: Jože Lah                     Doseženih točk: 1
 6. mesto: Peter Hartman             Doseženih točk: 0

V nekoliko manj številčni kategoriji članic, je bil rezultat sledeč:

 1. mesto: Nika Rebernik           Doseženih točk: 2,5
 2. mesto: Vlasta Hovnik           Doseženih točk: 0,5
Preberi več
Pikado 2018

 

Tradicionalno pobožično druženje in tekmovanje članov športnega društva Sele-Vrhe v pikadu smo letos že četrtič izvedli na turistični kmetiji Klevž. Kljub že standardnem terminu in lokaciji pa se je letošnjega turnirja udeležilo precej manjše število tekmovalk in tekmovalcev kot običajno, in sicer samo 18… Verjetno je temu vzrok lanskoletna rekordna udeležba, ki pa je povzročila, da se je tekmovanje zelo zavleklo; no, morda pa tudi kaj drugega. Vsekakor tudi letos dobre volje, napetih trenutkov in zabave ni manjkalo, vsi tekmovalci pa so pokazali obilico znanja in koncentracije.

V najštevilčnejši moški kategoriji je nastopilo 8 tekmovalcev. Po dolgih devetih letih se je na prvo mesto povzpel Aleš MLAKAR, ki je v finalu premagal lanskega prvaka Edvarda FORTINA. Tretje mesto je osvojil Jože SENICA, ki je v boju za bron premagal Janeza GAMSA.

V ženski kategoriji je nastopilo 6 tekmovalk. V finalu presenečenja ni dovolila Nataša REBERNIK, ki je za zlato premagala novo ime med najboljšimi – Barbaro FAJMUT. Tretje mesto pa je osvojila Petra SENICA.

V kategoriji mladink je kot edina nastopila Lana KLEMENČIČ, osvojila zlato medaljo in se uspešno merila s fanti. V kategoriji mladincev pa je po petih letih nepremagljivosti Matjaž REBERNIK v finalu le klonil proti Timoteju KLEMENČIČU, tretje mesto pa je osvojil Aleksej KLEMENČIČ.

Preberi več
CŠOD Kranjska Gora 2019

Kar nekaj članov nestrpno čaka na tretji vikend v mesecu februarju, saj se takrat ponovno odpravljamo na tridnevni obisk CŠOD Kranjska Gora. Če tudi vi spadate med te interesente, potem nekaj pomembnih informacij za vas v nadaljevanju.

KranjskaGora2016

V letošnjem letu se odpravljamo na obisk CŠOD Kranjska Gora med 15. 2. 2019 in 17. 2. 2019. Prijavnica vas že čaka v nadaljevanju tega obvestila, odločitev pa morate sprejeti najkasneje do ponedeljka, 21. 1. 2019, saj se po tem roku prijave zaključijo. Pri tem morate upoštevati, da je število prostih mest omejeno.

Preberi več
Prijave na Športni vikend CŠOD Murska Sobota 2018

Kot smo to že objavili v posebni novici (klikni za podrobnosti), bo letošnji Špotni vikend 2018 potekal na področju Murske Sobote. V letošnjem letu bo športni vikend organiziran od petka, 24. avgusta, do nedelje, 26. avgusta 2018.

Prijave zbiramo preko elektronske prijave (klikni: ELEKTRONSKA PRIJAVA) ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do ponedeljka 16. julija 2018.

CŠOD Murska Sobota bomo obiskali prvič, zagotovo pa se bomo tudi pri njih počutili odlično, saj gre za dom zelo prijazen obiskovalcem. V domu bomo imeli na voljo dvoposteljne in enoposteljne sobe.

V okviru športnega vikenda boste udeleženci:

 • spoznavali okolico doma,
 • igrali igre z žogo,
 • skozi cel dan deležni raznih športnih aktivnosti,
 • družili ob tabornem ognju in še kaj ...
Preberi več
CŠOD Murska Sobota 2018

csod-MSKot vsako leto do sedaj, tudi v letu 2018 naše društvo organizira poletni trodnevni športni vikend v enem izmed domov CŠOD. V letošnjem letu bo športni vikend organiziran od petka, 24. avgusta, do nedelje, 26. avgusta 2018. Za tokratno destinacijo smo v upravnem odboru društva izbrali CŠOD dom Murska Sobota(klikni: informacije o domu).

Prijave bomo začeli zbirati v prvem tednu julija.

V okviru športnega vikenda boste udeleženci:

 • spoznavali okolico doma,
 • igrali igre z žogo,
 • skozi cel dan deležni raznih športnih aktivnosti,
 • družili ob tabornem ognju in še kaj ...

 

Preberi več
Turnir v kegljanju

09.04.2018 je potekal interni turnir v kegljanju za člane ŠD Sele Vrhe. Udeležilo se ga je 24 članov in članic ter mladincev in mladink.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Miran Konečnik s podrtimi 349 keglji, Jadran Železnik s podrtimi 346 keglji in Felicijan Jovan ter Stanko Oblak s podrtimi 342 keglji. Tako smo prvič imeli tudi dva tretja mesta. Člani so med seboj imeli le majhne razlike. Kar me zelo veseli je, da igralci, ki se udeležujejo rekreacije z leti lepo napredujejo v znanju, seveda prav tako članice.

Pri članicah so se najbolje odrezale Nataša Rebernik s podrtimi 312 keglji, Petra Senica s podrtimi 283 keglji in Mirjana Rotovnik s podrtimi 275 keglji.

Med mladinci so si prva tri mesta razdelili Lovro Jovan s podrtimi 256 keglji, Matjaž Rebernik s 239 podrtimi keglji ter Aleksej Klemenčič s 220 podrtimi keglji.

Med mladinkami je nastopila samo Laura Luršak in si tako avtomatsko zagotovila prvo mesto s podrtimi 323 keglji.

Vsem skupaj čestitam za osvojene rezultate in se vam zahvaljujem za udeležbo ter vam želim še veliko športnih uspehov na ostalih področjih. Hkrati pa vas vabim že sedaj, da se udeležite turnirja v dvojicah, ki bo organiziran na jesen.

Preberi več

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Pet Feb 15, 2019 @12:00 - 08:00PM
CŠOD Kranjska Gora 2019