• 21. tradicionalni pohod

  Na Uršljo goro

 • Tekmovanje v pikadu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v nogometu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
 • Turnir v taroku

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

6_GraciciX100.png7_Kozamurnik.png05_NikoSketaX100_.png01_Gallus.PNG10_Logotip_Gasper.png9_LoparjiX100.png02_RSL.PNG04_BHS.png8_Triglav.png
Športni vikend CŠOD Kranjska gora 2021

V letošnjem letu se je UO ŠD Sele-Vrhe odločil, da bomo organizirali športni vikend v CŠOD Kranjska Gora, ki bo potekal od petka, 20. avgusta, do nedelje, 22. avgusta 2021. 

csod-kranjska-gora

 

V CŠOD Kranjska Goro sicer že nekaj let tradicionalno organizramo zimski športni vikend, že nekaj let pa je aktualna tudi ideja, da bi ta kraj obiskali v poletnem času. Ker je letos zimski športni vikend zaradi epidemioloških razmer odpadel, je torej idealen čas za poletni obisk tega čudovitega gorskega letovišča (klikni: informacije o domu, CŠOD na FB in aktualno o Kranjski Gori).

 

  Prijavi se s klikom na: PRIJAVA ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do torka 20. julija 2021.

Preberi več
Športni vikend Počitniški dom Fiesa 2020

PD-FiesaTudi v letošnjem letu kljub nekoliko neugodnejšim razmeram za letovanje poskuša naše društvo organizirati poletni športni vikend, ki bo potekal od petka, 21. avgusta, do nedelje, 23. avgusta 2020. Tokat smo se odločili za nekoliko večjo spremembo, saj po dolgem času poletni športni vikend ne bo potekal v CŠOD domu, pač pa v Počitniškem domu MO Slovenj Gradec, ki se nahaja v Fiesi (klikni: informacije o domu).

Glavni razlog za spremembo lokacije je želja društva, da v letošnjem letu, ki je obarvan s Covid-19 razmerami poskušamo zainteresiranim članom zagotoviti letovanje na morju, kar pa v okviru CŠOD-ja letos zaradi prezasedenosti ustreznih kapacitet ne bi bilo mogoče.

Preberi več
Odpoved vseh rekreacij in aktivnosti

 

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljivih bolezni COVID19 vam sporočamo, da

od danes, 13. 3. 2020, in vse do nadaljnjega

 

ODPOVEDUJEMO VSE REKREACIJE IN DRUGE ŠPORTNE AKTIVNOSTI NAČRTOVANE V PRIHODNJIH TEDNIH.

 

Želimo vam veliko zdravja, strpnosti in medsebojnega razumevanja ter pomoči.

 

Preberi več
CŠOD Kranjska Gora 2020

Kar nekaj članov nestrpno čaka na tretji vikend v mesecu februarju, saj se takrat ponovno odpravljamo na tridnevni obisk CŠOD Kranjska Gora. Če tudi vi spadate med te interesente, potem nekaj pomembnih informacij za vas v nadaljevanju.

KranjskaGora2016

V letošnjem letu se odpravljamo na obisk CŠOD Kranjska Gora med 14. 2. 2020 in 16. 2. 2020. Prijavnica vas že čaka v nadaljevanju tega obvestila, odločitev pa morate sprejeti najkasneje do ponedeljka, 27. 1. 2020, saj se po tem roku prijave zaključijo. Pri tem morate upoštevati, da je število prostih mest omejeno.

Preberi več
74. rekreativni turnir v badmintonu (KBJL)

Vabimo vas na 74. KBJL rekreativni turnir v badmintonu, ki bo potekal v soboto, 28. 12. 2019, v Športni dvorani Slovenj Gradec.

Predviden pričetek tekmovanja ob 14. uri oziroma po naslednjem urniku:

 • 14.00: Moški – C skupina (MSC)
 • 14.30: Ženske – C skupina (WSC)
 • 15.30: Moški – B skupina (MSB)
 • 16.30: Ženske – A skupina (WSA)
 • 16.30: Moški – ELITA (MS Elite)
 • 17.30: Ženske – B skupina (WSB)
 • 17.30: Moški – A skupina (MSA)

Možnost prijave je s klikom na naslednjo povezavo: PRIJAVE NA 74. KBJL TURNIR

Preberi več
Bowling 2019

Dne 22.11.2019 se je v Bowling centru Bajta v Radljah ob Dravi odvil bowling turnir za člane društva Sele Vrhe, kjer je nastopilo kar 36 udeležencev. Od tega 20 članov, 15 članic ter 1 mladinec. Tekmovanje je potekalo v lepem vzdušju in je bilo brez večjih posebnosti končano v predvidenem času treh ur.

Tekmovalo se je na način, da je vsak udeleženec odmetal dva seta, ki sta skupaj tvorila končni rezultat. Borbe med člani, članicami in mladinci so potekale v veselem vzdušju, seveda pa ni manjkalo tekmovalnega naboja. Tako je se med mladinci bil najuspešnejši Matjaž Rebernik kot edini udeleženec, mladink letos ni bilo. Med ženskami so tokrat prevladovale kegljačice društva, kjer so prva tri mesta zasedle Anja Friškovec, Saša Tominc in Nataša Rebernik. Po pričakovanju je bilo najbolj napeto pa v kategoriji članov, kjer so si prva tri mesta razdelili Jadran Železnik, Jože Senica in Robert Rotovnik skupaj z Tilnom Tamšetom. Preostale rezultate si lahko ogledate s klikom na naslednjo povezavo: BOWLING 2019.

Glede na to, da se bliža veseli december, naj vam zaželim vesel božič ter uspešno, zdravja polno predvsem pa obilo športnih užitkov v  letu 2019.

Preberi več

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Ni dogodkov