Dne 22.11.2019 se je v Bowling centru Bajta v Radljah ob Dravi odvil bowling turnir za člane društva Sele Vrhe, kjer je nastopilo kar 36 udeležencev. Od tega 20 članov, 15 članic ter 1 mladinec. Tekmovanje je potekalo v lepem vzdušju in je bilo brez večjih posebnosti končano v predvidenem času treh ur.

Tekmovalo se je na način, da je vsak udeleženec odmetal dva seta, ki sta skupaj tvorila končni rezultat. Borbe med člani, članicami in mladinci so potekale v veselem vzdušju, seveda pa ni manjkalo tekmovalnega naboja. Tako je se med mladinci bil najuspešnejši Matjaž Rebernik kot edini udeleženec, mladink letos ni bilo. Med ženskami so tokrat prevladovale kegljačice društva, kjer so prva tri mesta zasedle Anja Friškovec, Saša Tominc in Nataša Rebernik. Po pričakovanju je bilo najbolj napeto pa v kategoriji članov, kjer so si prva tri mesta razdelili Jadran Železnik, Jože Senica in Robert Rotovnik skupaj z Tilnom Tamšetom. Preostale rezultate si lahko ogledate s klikom na naslednjo povezavo: BOWLING 2019.

Glede na to, da se bliža veseli december, naj vam zaželim vesel božič ter uspešno, zdravja polno predvsem pa obilo športnih užitkov v  letu 2019.