V soboto, dne 30. 3. 2019, se je v telovadnici Prve OŠ Slovenj Gradec odvijal interni turnir ŠD Sele - Vrhe v košarki, na katerem se je skupno zbralo zelo lepo število udeležencev in sicer 16.

S pomočjo zanimivega, vsem dobro poznanega pred vsem pa preizkušenega sistema, ki smo ga malo nadgradili, tako da smo določili nosilce ekip smo izžrebali 4 ekipe, ki so se pomerile med seboj.     Prvo izžrebana ekipa z drugo in tretje izžrebana ekipa z četrto na dva koša po 10 minut. Potem smo spet izvedli žreb in zadevo ponovili, tako da je vsak od sodelujočih v dobrih dveh urah odigral 5 napornih tekem. Tekme so potekale v športnem duhu, seveda pa brez pozitivnega naboja tekmovalnosti ne gre, ker je po eni strani tudi prav. Saj vsi radi zmagujemo….. Najbolj pomembno pa je, da smo turnir zaključili brez nepotrebnih poškodb in da smo se po končanih »borbah« okrepčali in malo podružili.

Na koncu smo dobili najboljše. Letos je slavil, Boštjan NOVAK, ki je edini dosegel vseh 5 zmag. Za ostala mesta pa je bilo tekmovanje zelo izenačeno, saj je zaradi istega števila zmag odločala koš razlika. Drugo mesto je osvojil Dejan ROŠER, tretje mesto pa Dušan Klemenčič. Vsem dobitnikom medalj iskrene čestitke, ker pa je košarka kolektivna igra, imamo tudi vsi ostali nekaj zaslug pri osvojenih medaljah.

Preostali rezultati: KOŠARKA 2019