ŠD Sele-Vrhe je to soboto, 9. 3. 2019, v telovadnici OŠ Muta organiziralo 3. turnir do 15 let s presenetljivo visoko udeležbo (78 udeležencev iz večjih badminton klubov iz celotne Slovenije). Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalke in tekmovalci iz koroške in sicer iz domačega društva ŠD Sele-Vrhe ter BK Karizma.

Posebej ponosni smo na prikazano igro Kare ZORMAN (ŠD Sele-Vrhe), ki se je kot edina med tekmovalkami in tekmovalci iz koroške prebila vse do četrtfinala, kjer pa jo je zaustavila Špela ALIČ (BK Olimpija) - na koncu prva med dekleti do 15 let.

V igri posamezno je pri fantih zmagal Mark Koroša (BK Kungota), drugo mesto je osvojil Kevin Lin Lenarčič (BK Medvode) in tretje mesto Jaka Perič Marovt (BK Medvode).

Kot smo že omenili je pri dekletih prvo mesto osvojila Špela Alič (BK Olimpija), ki je v finalu premagala Anjo Jordan (BK Ljubljana). Tretje mesto je pripadalo Lini Pipan (BK Medvode).

V igri dvojic sta Kevin Lin Lenarčič in Jaka Perič Marovt iz BK Medvode slavila pri fantih, drugo mesto sta osvojila Maj Babnik in Jan Krumpak iz BK Bit, tretje pa David Gabor (BK Mladost) in Mark Koroša (BK Kungota).

Pri dekletih sta slavili Špela Alič (BK Olimpija) in Lina Pipan (BK Medvode), drugi sta bili Nika Bedič (BK Mladost) in Anja Jordan (BK Ljubljana) ter tretji Katarina Kevo (BK Brežice) in Kim Matovič (BK Konex).

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem ter njihovim trenerjem se zahvaljujemo za udeležbo na turnirju!

Posebna zahvala Športni zvezi Muta, ki je omogočila tekmovanje ter pomagala pri sami izvedbi!