Dne 11.03.2019 je potekal interni turnir v kegljanju za člane ŠD Sele Vrhe.  Udeležilo se ga je 24 članov in članic ter mladincev in mladink.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Franc Volf s podrtimi 354  keglji, drugo mesto Bojan Navodnik s 350 podrtimi keglji in tretje mesto Jadran Železnik s 348 podrtimi keglji.  Najbolje od vseh je sicer odmetal Tone Garb s kar 356 podrtimi keglji (izven konkurence), za kar mu čestitamo in ga vabimo spet naslednje leto med nas.

Pri članicah so se najbolje odrezale s prvim mestom Mirjana Rotovnik s 317 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojila Aleksandra Tominc s 294 podrtim keglji ter tretjo mesto  Nataša Rebernik s 293 podrtimi keglji.

Člani in članice so med seboj imeli le majhne razlike. Kar me zelo veseli je, da igralci, ki se udeležujejo rekreacije z leti lepo napredujejo v znanju, seveda prav tako članice.

Med mladinci so si prva tri mesta razdelili Timotej Klemenčič s  261 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojil Matjaž Rebernik s 255 podrtimi keglji ter tretjo Aleksej Klemenčič s 246 podrtimi keglji.

Med mladinkami je nastopila samo Laura Gams in si tako avtomatsko zagotovila prvo mesto s podrtimi 117 keglji.

Preostali rezultati so dosegljivi TUKAJ.

Vsem skupaj čestitam za osvojene rezultate in se vam zahvaljujem za udeležbo ter vam želim še veliko športnih uspehov na ostalih področjih. Hkrati pa vas vabim že sedaj, da  se udeležite turnirja v dvojicah, ki bo organiziran na jesen.