09.04.2018 je potekal interni turnir v kegljanju za člane ŠD Sele Vrhe. Udeležilo se ga je 24 članov in članic ter mladincev in mladink.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Miran Konečnik s podrtimi 349 keglji, Jadran Železnik s podrtimi 346 keglji in Felicijan Jovan ter Stanko Oblak s podrtimi 342 keglji. Tako smo prvič imeli tudi dva tretja mesta. Člani so med seboj imeli le majhne razlike. Kar me zelo veseli je, da igralci, ki se udeležujejo rekreacije z leti lepo napredujejo v znanju, seveda prav tako članice.

Pri članicah so se najbolje odrezale Nataša Rebernik s podrtimi 312 keglji, Petra Senica s podrtimi 283 keglji in Mirjana Rotovnik s podrtimi 275 keglji.

Med mladinci so si prva tri mesta razdelili Lovro Jovan s podrtimi 256 keglji, Matjaž Rebernik s 239 podrtimi keglji ter Aleksej Klemenčič s 220 podrtimi keglji.

Med mladinkami je nastopila samo Laura Luršak in si tako avtomatsko zagotovila prvo mesto s podrtimi 323 keglji.

Vsem skupaj čestitam za osvojene rezultate in se vam zahvaljujem za udeležbo ter vam želim še veliko športnih uspehov na ostalih področjih. Hkrati pa vas vabim že sedaj, da se udeležite turnirja v dvojicah, ki bo organiziran na jesen.