V soboto, dne 17. 03. 2018, se je v telovadnici Prve OŠ Slovenj Gradec odvijal interni turnir v košarki, na katerem se je skupno zbralo 14 udeležencev.

S pomočjo žreba smo naredili 4 ekipe (2 x 4 in 2 x 3), ki so se pomerile med seboj. (prvo izžrebana ekipa z drugo na dva koša 10 minut in tretje izžrebana ekipa z četrto na en koš 10 minut. Potem smo spet izvedli žreb in zadevo ponovili, tako da je vsak od sodelujočih v slabih treh urah odigral 5 napornih tekem. Tekme so potekale v športnem duhu, seveda  pa brez pozitivnega naboja tekmovalnosti ne gre, ker je po eni strani tudi prav. Saj vsi radi zmagujemo….. Najbolj pomembno pa je, da smo turnir zaključili brez nepotrebnih poškodb in da smo se po končanih »borbah« okrepčali in malo podružili.

Letos je nekaj letni primat Simona Dobnika prevzel Marjan Štaleker, ki je slavil vseh pet zmag, za ostala mesta pa je bilo tekmovanje zelo izenačeno, saj je zaradi istega števila zmag odločala koš razlika. Drugo mesto je osvojil Jaroš Kresnik, tretje mesto pa Ferdo Pogorelčnik.

Preostali rezultati: KOŠARKA 2018.