Za nami je še eden športni dogodek, in sicer smo se v nekoliko bolj sproščujočem ozračju pomerili v bowling-u. Kljub temu, da je to šport s katerim se spoprimemo le nekajkrat letno, je bilo čutiti tekmovalni naboj in manjša trema, ki so jo najbolje izkoristili naslednji tekmovalci:
ČLANI - 20 udeležencev:

  1. Jože Senica s 311 podrtimi keglji
  2. Aleš Fabijan s 301 podrtim kegljem
  3. Miran Konečnik s 293 podrtimi keglji

ČLANICE - 12 udeleženk:

  1. Petra Senica s 235 podrtimi keglji
  2. Tatjana Jakob s 225 podrtimi keglji
  3. Marija Rotovnik s 216 podrtimi keglji

Med mlajšimi člani so nastopili štirje tekmovalci, kjer je svojo premoč dokazal Luka Konečnik s 58 podrtimi keglji, Aleksej Klemenčič z 48 in Karli Železnik s 46 podrtimi keglji. Med mlajšimi članicami se je današnjega internega turnirja udeležila le Urška Hovnik, ki pa je podrla 164 kegljev.


Kot zanimivost pa se je današnji interni turnir štel tudi za tekmovanje "mešane dvojice", ki ga letos prvič izvajamo. V tej kategoriji se je tekmovanja udeležilo 12 mešanih dvojic, kjer sta zmagala nepremagljiva Petra in Jože Senica (546 podrtih kegljev) pred Tatjano Jakob in Miranom Konečnikom (518 podrtih kegljev), tretje mesto pa sta zasedla Anja Friškovec in Boštjan Klemenčič (477 podrtih kegljev).

Vsi rezultati so vidni s klikom na naslednjo povezavo: REZULTATI. Na običajnem mestu pa vas čakajo še fotoutrinki in sicer v galeriji.