PD-FiesaTudi v letošnjem letu kljub nekoliko neugodnejšim razmeram za letovanje poskuša naše društvo organizirati poletni športni vikend, ki bo potekal od petka, 21. avgusta, do nedelje, 23. avgusta 2020. Tokat smo se odločili za nekoliko večjo spremembo, saj po dolgem času poletni športni vikend ne bo potekal v CŠOD domu, pač pa v Počitniškem domu MO Slovenj Gradec, ki se nahaja v Fiesi (klikni: informacije o domu).

Glavni razlog za spremembo lokacije je želja društva, da v letošnjem letu, ki je obarvan s Covid-19 razmerami poskušamo zainteresiranim članom zagotoviti letovanje na morju, kar pa v okviru CŠOD-ja letos zaradi prezasedenosti ustreznih kapacitet ne bi bilo mogoče.

Letošnja novost bivanja je tudi, da je posteljnina vračunana v ceni bivanja (je ni potrebno nositi s sabo).

Še informacija glede koriščenja turističnega vavčerja, ki nam ga v tem letu omogoča naša država: turistični vavčerji se lahko koristijo zgolj za nočitve z zajtrkom. Pri SPOTUR-ju (ki je upravitelj doma) smo dobili izredno ugodne cene za bivanje za polni penzion (cena je ugodnejša od običajne cene za nočitev z zajtrkom). Lahko se sicer dogovorimo, da se posebej obračuna nočitev z zajtrkom preko turističnega vavčerja, vendar bo na koncu ta možnost manj ugodna, poleg tega pa morate poskrbeti še za kosilo. Svetujemo, da vavčerje koristite v drugih podobnih priložnostih ali pa nam posebej sporočite omenjeno željo.

Prijavi se s klikom na: PRIJAVA ali preko telefona 040 876 176 (Dušan) do petka 10. julija 2020.

V okviru športnega vikenda boste udeleženci:

  • spoznavali okolico doma,
  • igrali igre z žogo,
  • skozi cel dan deležni raznih športnih aktivnosti,
  • družili ob tabornem ognju in še kaj ...

 Cenovna konstrukcija izleta v Fieso – cena za vse tri dni (2 x polni penzion) za člane društva:

Starejši člani 

Mlajši člani

18 let in več

5 - 13 let

14 - 17 let

56 €

28 €

42 €

Za otroke do 5 let s spremstvom (športnega vikenda se udeležijo tudi starši)  je udeležba brezplačna, če otrok spi s starši ali na lastnem pomožnem ležišču

Možnost brezplačne odjave je do 10. avgusta. Za odjave po tem datumu dom zaračunava 20% celotne cene

V primeru večjega števila prijav kot je omogočena kapaciteta imajo prednost:

  • Interesenti, ki so člani društva vsaj 6 mesecev
  • Člani društva, ki so se prijavili med prvimi