• 21. tradicionalni pohod

  Na Uršljo goro

 • Tekmovanje v pikadu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v nogometu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
 • Turnir v taroku

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

04_BHS.png01_Gallus.PNG02_RSL.PNG7_Kozamurnik.png8_Triglav.png05_NikoSketaX100_.png10_Logotip_Gasper.png9_LoparjiX100.png6_GraciciX100.png
Športni vikend Počitniški dom Fiesa 2020

PD-FiesaTudi v letošnjem letu kljub nekoliko neugodnejšim razmeram za letovanje poskuša naše društvo organizirati poletni športni vikend, ki bo potekal od petka, 21. avgusta, do nedelje, 23. avgusta 2020. Tokat smo se odločili za nekoliko večjo spremembo, saj po dolgem času poletni športni vikend ne bo potekal v CŠOD domu, pač pa v Počitniškem domu MO Slovenj Gradec, ki se nahaja v Fiesi (klikni: informacije o domu).

Glavni razlog za spremembo lokacije je želja društva, da v letošnjem letu, ki je obarvan s Covid-19 razmerami poskušamo zainteresiranim članom zagotoviti letovanje na morju, kar pa v okviru CŠOD-ja letos zaradi prezasedenosti ustreznih kapacitet ne bi bilo mogoče.

Preberi več
Odpoved vseh rekreacij in aktivnosti

 

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljivih bolezni COVID19 vam sporočamo, da

od danes, 13. 3. 2020, in vse do nadaljnjega

 

ODPOVEDUJEMO VSE REKREACIJE IN DRUGE ŠPORTNE AKTIVNOSTI NAČRTOVANE V PRIHODNJIH TEDNIH.

 

Želimo vam veliko zdravja, strpnosti in medsebojnega razumevanja ter pomoči.

 

Preberi več
CŠOD Kranjska Gora 2020

Kar nekaj članov nestrpno čaka na tretji vikend v mesecu februarju, saj se takrat ponovno odpravljamo na tridnevni obisk CŠOD Kranjska Gora. Če tudi vi spadate med te interesente, potem nekaj pomembnih informacij za vas v nadaljevanju.

KranjskaGora2016

V letošnjem letu se odpravljamo na obisk CŠOD Kranjska Gora med 14. 2. 2020 in 16. 2. 2020. Prijavnica vas že čaka v nadaljevanju tega obvestila, odločitev pa morate sprejeti najkasneje do ponedeljka, 27. 1. 2020, saj se po tem roku prijave zaključijo. Pri tem morate upoštevati, da je število prostih mest omejeno.

Preberi več
74. rekreativni turnir v badmintonu (KBJL)

Vabimo vas na 74. KBJL rekreativni turnir v badmintonu, ki bo potekal v soboto, 28. 12. 2019, v Športni dvorani Slovenj Gradec.

Predviden pričetek tekmovanja ob 14. uri oziroma po naslednjem urniku:

 • 14.00: Moški – C skupina (MSC)
 • 14.30: Ženske – C skupina (WSC)
 • 15.30: Moški – B skupina (MSB)
 • 16.30: Ženske – A skupina (WSA)
 • 16.30: Moški – ELITA (MS Elite)
 • 17.30: Ženske – B skupina (WSB)
 • 17.30: Moški – A skupina (MSA)

Možnost prijave je s klikom na naslednjo povezavo: PRIJAVE NA 74. KBJL TURNIR

Preberi več
Bowling 2019

Dne 22.11.2019 se je v Bowling centru Bajta v Radljah ob Dravi odvil bowling turnir za člane društva Sele Vrhe, kjer je nastopilo kar 36 udeležencev. Od tega 20 članov, 15 članic ter 1 mladinec. Tekmovanje je potekalo v lepem vzdušju in je bilo brez večjih posebnosti končano v predvidenem času treh ur.

Tekmovalo se je na način, da je vsak udeleženec odmetal dva seta, ki sta skupaj tvorila končni rezultat. Borbe med člani, članicami in mladinci so potekale v veselem vzdušju, seveda pa ni manjkalo tekmovalnega naboja. Tako je se med mladinci bil najuspešnejši Matjaž Rebernik kot edini udeleženec, mladink letos ni bilo. Med ženskami so tokrat prevladovale kegljačice društva, kjer so prva tri mesta zasedle Anja Friškovec, Saša Tominc in Nataša Rebernik. Po pričakovanju je bilo najbolj napeto pa v kategoriji članov, kjer so si prva tri mesta razdelili Jadran Železnik, Jože Senica in Robert Rotovnik skupaj z Tilnom Tamšetom. Preostale rezultate si lahko ogledate s klikom na naslednjo povezavo: BOWLING 2019.

Glede na to, da se bliža veseli december, naj vam zaželim vesel božič ter uspešno, zdravja polno predvsem pa obilo športnih užitkov v  letu 2019.

Preberi več
ZaMigaJ z nami 2019

 

V soboto, 16.11.2019 smo v telovadnici osnovne šole Sele Vrhe izvajali že sedmi projekt Zamigaj z nami. Aktivnosti so bile razdeljene v tri sklope, katerih se je udeležilo rekordno število udeležencev. 39 udeležencev je spoznavalo vadbo z elastičnimi trakovi, jogo in sproščanje z gongi.

Prvo vadbo z elastičnimi trakovi je izvajal Nejc Camlek. Prikazal je osnovne vaje z različnimi elastičnimi trakovi.

Kot vsako leto, je tudi letos Katja Kotnik Prosenjak izvajala jogo. Predstavila nam je osnove dihanja in pravilno držo pri jogi. Pokazala je nekaj asan oziroma položajev telesa, preko katerih začutimo in spoznamo svoje telo, ga nadzorujemo in osvobajamo.

V tretjem sklopu je Maja Ocepek izvajala zvočno sprostitev z gongi in pojočimi posodami. Udeleženci smo se prepustili zvočnemu razvajanju, ki pripomore k harmoniji telesa in duha. Maja je s štirimi Bachovi cvetličnimi plesi zaključila zelo sproščujoč večer in nas navdušila ob druženjem s plesi in glasbo.

 

Preberi več

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Ni dogodkov