• 21. tradicionalni pohod

  Na Uršljo goro

 • Tekmovanje v pikadu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v nogometu

  Interni turnir

 • Tekmovanje v kegljanju - mešane dvojice
 • Turnir v taroku

Najšportnik leta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   Ugodnosti članstva    facebook1   Telefon: 040 205 118 

05_NikoSketaX100_.png7_Kozamurnik.png8_Triglav.png01_Gallus.PNG9_LoparjiX100.png02_RSL.PNG10_Logotip_Gasper.png6_GraciciX100.png04_BHS.png
Streljanje z zračno puško

Dne, 18. marca 2019, se je na strelišču v Slovenj Gradcu odvijal interni turnir v streljanju z zračno puško. Turnirja se je udeležilo 9 članov, 9 članic , 2 mladinca in ena mladinka, skupno torej 21.


V kategoriji člani je zmagal Milan Rebernik (159), na drugo mesto se je uvrstil Dušan Klemenčič (150) in na tretje mesto Živko Lužnik (129) ter Boštjan Klemenčič, ki sta si to mesto delila z istim izkupičkom.


Pri članicah je zmagala Irena Klemenčič (124). Drugo uvrščena Darja Dornik Berdnik (122) je za sedem krogov premagala Anjo Friškovec (115), ki je pristala na tretjem mestu.


Med mladinci je zmagal Matjaž Rebernik (141), drugi je bil Timotej Klemenčič (92).


V kategoriji mladinke je sodelovala samo ena udeleženka Lana Klemenčič (73).

Preostali rezultati so vidni s klikom na naslednjo povezavo: REZULTATI 2019.

Preberi več
Tarok/remi 2019

 

V petek, 15. marca 2019, smo na Kmečkem turizmu Klevž izvedli turnir v kartanju za tekmovanje najšportnika v letu 2019. Turnir se je pričel ob 18.00 uri in trajal vse do polnoči. Razdeljen je bil na dva dela; v prvem delu so bile kvalifikacije za finalne borbe. Trije najboljši so se v drugem delu borili za prva tri mesta ostali pa za preostala mesta. Tekmovanje je bilo napeto vse do konca, saj so bile razlike majhne in rezultati nejasni do zadnje igre.


Na koncu so udeleženci dosegli naslednja mesta.

Moški so tekmovali v taroku:

 1. mesto: Dušan Klemenčič
 2. mesto: Jože Senica       
 3. mesto: Marjan Štaleker    
 4. mesto: Franc Rotovnik       
 5. mesto: Jadran Železnik             
 6. mesto: Peter Hartman    
Preberi več
Turnir v kegljanju 2019

Dne 11.03.2019 je potekal interni turnir v kegljanju za člane ŠD Sele Vrhe.  Udeležilo se ga je 24 članov in članic ter mladincev in mladink.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Franc Volf s podrtimi 354  keglji, drugo mesto Bojan Navodnik s 350 podrtimi keglji in tretje mesto Jadran Železnik s 348 podrtimi keglji.  Najbolje od vseh je sicer odmetal Tone Garb s kar 356 podrtimi keglji (izven konkurence), za kar mu čestitamo in ga vabimo spet naslednje leto med nas.

Pri članicah so se najbolje odrezale s prvim mestom Mirjana Rotovnik s 317 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojila Aleksandra Tominc s 294 podrtim keglji ter tretjo mesto  Nataša Rebernik s 293 podrtimi keglji.

Člani in članice so med seboj imeli le majhne razlike. Kar me zelo veseli je, da igralci, ki se udeležujejo rekreacije z leti lepo napredujejo v znanju, seveda prav tako članice.

Med mladinci so si prva tri mesta razdelili Timotej Klemenčič s  261 podrtimi keglji, drugo mesto je osvojil Matjaž Rebernik s 255 podrtimi keglji ter tretjo Aleksej Klemenčič s 246 podrtimi keglji.

Med mladinkami je nastopila samo Laura Gams in si tako avtomatsko zagotovila prvo mesto s podrtimi 117 keglji.

Preberi več
3. turnir do 15 let

 

ŠD Sele-Vrhe je to soboto, 9. 3. 2019, v telovadnici OŠ Muta organiziralo 3. turnir do 15 let s presenetljivo visoko udeležbo (78 udeležencev iz večjih badminton klubov iz celotne Slovenije). Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalke in tekmovalci iz koroške in sicer iz domačega društva ŠD Sele-Vrhe ter BK Karizma.

Posebej ponosni smo na prikazano igro Kare ZORMAN (ŠD Sele-Vrhe), ki se je kot edina med tekmovalkami in tekmovalci iz koroške prebila vse do četrtfinala, kjer pa jo je zaustavila Špela ALIČ (BK Olimpija) - na koncu prva med dekleti do 15 let.

V igri posamezno je pri fantih zmagal Mark Koroša (BK Kungota), drugo mesto je osvojil Kevin Lin Lenarčič (BK Medvode) in tretje mesto Jaka Perič Marovt (BK Medvode).

Kot smo že omenili je pri dekletih prvo mesto osvojila Špela Alič (BK Olimpija), ki je v finalu premagala Anjo Jordan (BK Ljubljana). Tretje mesto je pripadalo Lini Pipan (BK Medvode).

V igri dvojic sta Kevin Lin Lenarčič in Jaka Perič Marovt iz BK Medvode slavila pri fantih, drugo mesto sta osvojila Maj Babnik in Jan Krumpak iz BK Bit, tretje pa David Gabor (BK Mladost) in Mark Koroša (BK Kungota).

Pri dekletih sta slavili Špela Alič (BK Olimpija) in Lina Pipan (BK Medvode), drugi sta bili Nika Bedič (BK Mladost) in Anja Jordan (BK Ljubljana) ter tretji Katarina Kevo (BK Brežice) in Kim Matovič (BK Konex).

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem ter njihovim trenerjem se zahvaljujemo za udeležbo na turnirju!

Posebna zahvala Športni zvezi Muta, ki je omogočila tekmovanje ter pomagala pri sami izvedbi!

 

Preberi več
Šah 2018

V sredo, 2. januarja 2019, smo na domačiji Breznik izvedli prestavljeni šahovski turnir za tekmovanje za najšportnika v letu 2018. Tudi letošnjega turnirja so se udeležili predstavniki v vseh kategorijah. Predvsem so nas letos prijetno presenetili mlajši člani, ki so se udeležili turnirja v enakem številu kot starješi.

 1. mesto: Franc Rotovnik             Doseženih točk: 5     
 2. mesto: Dušan Klemenčič          Doseženih točk: 4
 3. mesto: Boštjan Klemenčič        Doseženih točk: 3
 4. mesto: Boštjan Hartman          Doseženih točk: 2
 5. mesto: Jože Lah                     Doseženih točk: 1
 6. mesto: Peter Hartman             Doseženih točk: 0

V nekoliko manj številčni kategoriji članic, je bil rezultat sledeč:

 1. mesto: Nika Rebernik           Doseženih točk: 2,5
 2. mesto: Vlasta Hovnik           Doseženih točk: 0,5
Preberi več
Pikado 2018

 

Tradicionalno pobožično druženje in tekmovanje članov športnega društva Sele-Vrhe v pikadu smo letos že četrtič izvedli na turistični kmetiji Klevž. Kljub že standardnem terminu in lokaciji pa se je letošnjega turnirja udeležilo precej manjše število tekmovalk in tekmovalcev kot običajno, in sicer samo 18… Verjetno je temu vzrok lanskoletna rekordna udeležba, ki pa je povzročila, da se je tekmovanje zelo zavleklo; no, morda pa tudi kaj drugega. Vsekakor tudi letos dobre volje, napetih trenutkov in zabave ni manjkalo, vsi tekmovalci pa so pokazali obilico znanja in koncentracije.

V najštevilčnejši moški kategoriji je nastopilo 8 tekmovalcev. Po dolgih devetih letih se je na prvo mesto povzpel Aleš MLAKAR, ki je v finalu premagal lanskega prvaka Edvarda FORTINA. Tretje mesto je osvojil Jože SENICA, ki je v boju za bron premagal Janeza GAMSA.

V ženski kategoriji je nastopilo 6 tekmovalk. V finalu presenečenja ni dovolila Nataša REBERNIK, ki je za zlato premagala novo ime med najboljšimi – Barbaro FAJMUT. Tretje mesto pa je osvojila Petra SENICA.

V kategoriji mladink je kot edina nastopila Lana KLEMENČIČ, osvojila zlato medaljo in se uspešno merila s fanti. V kategoriji mladincev pa je po petih letih nepremagljivosti Matjaž REBERNIK v finalu le klonil proti Timoteju KLEMENČIČU, tretje mesto pa je osvojil Aleksej KLEMENČIČ.

Preberi več

slika vizitke

IdealTIM Dušan Klemenčič s.p.

Stari trg 270B

2380 Slovenj Gradec

Telefon: 040 876 176

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zastopnik za svetovanje pri nabavi 

Comtronovih TRONpos blagajen.

Nudimo tudi možnost 

izposoje blagajniških sistemov.

 

VAM  NUDI:

 •  TRONpos Android:
  • za manjša podjetja, ki ne želijo voditi zalog preko blagajne
  • cenovno najbolj ugodna
  • enostavna za uporabo
  • brežična in prenosljiva

dušan blagajne

 

Klikni na sliko za več informacij o blagajni

 • TRONpos Retail
  • za trgovine, ki poleg blagajniškega prometa želijo voditi tudi zalogo
  • zelo enostavna uporaba za potrebe maloprodajo in veleprodajo
  • podpira celoten prodajni postopek od postrežbe do analize uspešnosti prodaje
  • omogoča povezovanje več blagajen v en blagajniški sistem
  • povezava s POS terminalom
  • odlaganje računov, pripravo predračunov in ponudb
  • izdajanje eRačunov

RETAIL-zadaj 1

Klikni na sliko za več informacij

 • TRONpos Gastro
  • prilagojeno za gostinske lokale
  • namenjeno restavracijskim verigam kot tudi manjšim lokalom
  • omogoča kvalitetno in hitro postrežbo
  • omogoča delo z mizami (več gostov hkrati), kuhinjska naročila
  • povezljiv s POS terminalom
  • omogoča uporabo mobilne blagajne za popis naročil pri mizah

GASTRO-spredaj

Za več informacij kliknite na sliko

Aktualni dogodki ŠD Sele-Vrhe

Ned Mar 24, 2019 @15:00 -
Zbor članov 2019 (informativna prijava)
Sob Mar 30, 2019 @18:30 -
Turnir v KOŠARKI
Ned Apr 07, 2019 @09:00 -
NAMIZNI TENIS (posamezno in mešane dvojice)
Sob Apr 13, 2019 @18:30 -
Turnir v ODBOJKI