Nedelja, 2. 12. 2012, je potekala v znamenju badmintona, saj je športno društvo Muta organiziralo turnir, ki šteje za KBJL. Turnir je potekal na zelo visoki ravni, saj so bili dvoboji zelo izenačeni.

Med te spada tudi skoraj že epski finalni dvoboj med Jurijem Rudolfom (BK Karizma) in Urošem Abrahamom (ŠD Sele-Vrhe), ki ga lahko opišemo le s presežki. Temu priča rezultat, kjer je Jurij Rudolf premagal Uroša Abrahama z 2:1 (zadnji set je dobil z rezultatom 30:28).

Za tretje mesto sta se borila Simon Lešnik in Boštjan Klemenčič, oba ŠD Sele-Vrhe, kjer je bil boljši slednji tudi z 1:2.

IMG407

Podobna slika se je odvijala v moški konkurenci nad 40 let, kjer je glavni režiser tekme bil član ŠD Sele-Vrhe Borut Konečnik, saj je iz ozadja kreiral končni vrstni red, saj je z ukradenim setom proti Matjažu Ramšaku le tega "potisnil" na končno četrte mesto. Prva tri mesta pa so osvojili Tomo Pečnik (BK Karizma), Aleš Mlakar (BK Pameče) in Vinko Ferk (BK Karizma). Naj še omenimo, da so prvi štirje tekmovalci imeli isto število točk.

IMG411

Suvereno je slavila le Mateja Rojnik (BK Karizma) v ženski konkurenci, ki je pometla s konkurenco. Bolj izenačen dvoboj sta prikazali Andreja Preložnik (BK Muta) in Janja Obretan (ŠD Sele-Vrhe), ki se je Andreji dolgo opirala vendar na koncu klonila 2:1.

IMG412

Za četrto mesto sta se borili Anja Friškovec in Kristina Serušnik, obe tekmovalki ŠD Sele-Vrhe, na koncu pa je četrto mesto osvojila Anja Friškovec.

Preostali rezultati so vidni s klikom na naslednjo povezavo: rezultati 27. turnirja za KBJL, trenutno stanje na lestvici pa si lahko pogledate pod zavihkom Aktivnosti -> KBJL.