Dne, 25. 11. 2017, se je v telovadnici v Pamečah odvijal interni turnir v nogometu. Letošnjega turnirja se je udeležilo 17 udeležencev. Kot so že vsi udeleženci internih turnirjev vajeni, smo ekipe dobili povsem naključno, z žrebom. Vsak igralec je vlekel žeton na katerem so bile številke od 1-17 in tako smo formirali ekipe. Prva ekipa je štela pet igralcev, druga in pa tretja pa šest. Igrali smo po sistemu „vsak z vsakim“, potem pa smo žreb znova ponovili. Zmaga je štela točko, v primeru remija pa smo streljali enajstmetrovke za zmago.

Skupno se je v dobrih dveh urah odigralo 9 tekem, po katerih smo dobili tudi najboljše posameznike. Prvo mesto pri članih je zasedel Tilen Tamše (5 točk, gol razlika 14), sledila sta mu Iztok Skale (5 točk, gol razlika 13) in Dejan Čas (5 točk, gol razlika 13), ki je ob istem številu točk ter gol razliki zasedel tretje mesto zaradi svoje mladosti. Četrto mesto je pripadalo Iztoku Gradišniku, peto pa Martinu Grmu. Kot edini udeleženec med mladinci pa je bil Aleksej Klemenčič.

Razglasitev rezultatov in podelitev medalj je že tradicionalno potekala v baru Pisarna, kjer smo se tudi okrepčali in še malo podružili.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za sodelovanje in se vidimo na naslednjem turnirju.

Vse rezultate si lahko ogledate s klikom na naslednjo povezavo: REZULTATI NOGOMETA.