V ponedeljek, 30. marca 2015, je potekal interni turnir v kegljanju za mlajše člane in članice ŠD Sele-Vrhe in v ponedeljek, 13. aprila 2015 za člane in članice. V kategoriji mladinci se je udeležilo tekmovanja 8 tekmovalcev in tekmovalk, v kategoriji člani in članice pa 28. Skupno se je tako turnirja udeležilo 36 navdušencev tega zanimivega športa.

Pri mladincih so si odličja razdelili Karli Železnik z osvojenim prvim mestom, Aleksej Klemenčič z osvojenim drugim mestom ter Matjaž Rebernik z osvojenim tretjim mestom. Pri mladinkah so se najbolje odrezale Nika Rebernik z osvojenim prvim mestom, Urška Tominc z osvojenim drugim mestom ter Urška Hovnik z osvojenim tretjim mestom.

Pri članih so si prva tri mesta razdelili Boštjan Klemenčič s podrtimi 364 keglji, Ferdo Pogorelčnik s podrtimi 363 keglji in Miran Konečnik s podrtimi 361 keglji. Kot vidite je bila borba zelo napeta in izenačena med člani.

Pri članicah so se najbolje odrezale Maja Železnik s podrtimi 324 keglji, Petra Senica s podrtimi 254 keglji in Mirjana Rotovnik s podrtimi 223 keglji.

Končni rezultati vseh tekmovalcev in tekmovalk je dosegljiv s klikom na naslednjo povezavo:

KONČNI REZULTATI TURNIRJA - KEGLJANJE.

Vsem skupaj čestitamo za osvojene rezultate in se vam zahvaljujemo za udeležbo ter vam želimo še veliko športnih uspehov na ostalih področjih. Hkrati pa vas vabimo že sedaj, da se udeležite turnirja v dvojicah, ki bo organiziran nekje v mesecu maju po praznikih.